Noul BMW iX este partener oficial al Campionatului de Triathlon Triumph

Pe 4 iulie, Orhei va găzdui Campionatul Național de triatlon la distanța Olimpică –  Orhei Triathlon Triumph. BMW Group și seria lui de automobile electrice conceptuale BMW iX devine partenerul titular al acestui eveniment, susținându-i pe toți participanții evenimentului. 

«BMW iX. Noul flagship tehnologic al BMW Group»

BMW iX este primul model bazat pe o nouă arhitectură modulară și scalabilă a BMW Group. Cu modelul care a fost conceput din start pentru o mobilitate electrică, BMW redefinește conceptul de succes al Sports Activity Vehicle (SAV). 

BMW iX combină plăcerea de a conduce fără emisii locale, sportivitatea agilă și autonomia impresionantă cu confortul interior luxos și concentrarea încă de la început către dezvoltare durabilă. În plus, în noul avanpost tehnologic al BMW Group, cele mai recente dezvoltări ale companiei se concentrează pe domeniile de inovație strategică Design, Condus Autonom, Conectivitate, Electrificare și Serviciilor, oferindu-i atribute unice în lumea automobilului.

Cu conceptul său de spațiu, tehnologia de propulsie și sașiu specifice, precum și sistemul de operare inovator și sistemele avansate de asistare a condusului, BMW iX anunță o nouă eră a mobilității premium individuale. Asemenea modelelor BMW X mari și luxoase, acesta are proporțiile, caracterul versatil, precum și poziția înaltă a scaunelor pentru a oferi o imagine de ansamblu bună a situației din trafic. Rigiditatea structurală înaltă a caroseriei, coordonarea suspensiei și amortizării, roțile mari, precum și confortul ridicat al rulării și al acusticii transmit soliditate și o imagine de calitate superioară.

În același timp, tracțiunea, agilitatea și stabilitatea beneficiază de livrarea spontană a puterii motoarelor, de tracțiunea integrală electrică, de reacțiile rapide ale sistemului de control al patinării roților, de direcția precisă și de frânele puternice. În plus, distribuția echilibrată a maselor cu centrul de greutate coborât și cele mai mari ecartamente din segment contribuie la dinamică remarcabilă a BMW iX în viraje. Acest lucru creează o experiență de condus clar definită în orice situație, care reflectă deceniile de experiență ale unui producător de automobile premium în dezvoltarea și aplicarea integrată a componentelor de propulsie și șasiu de înaltă calitate.

Lansarea pe piața mondială a BMW iX începe în noiembrie 2021, inclusiv pentru Moldova.


Reamintim, campionatul Triatlon Triumph este competiția națională, care reunește pe sportivii profesioniști și amatori. În cadrul campionatului, pe 3 iulie, va fi organizată și competiția pentru copii Kids Triumph.

 

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul triumph.md.

sursă:sporter.md
0