Înregistrează-te chiar azi la cursa sportivă dedicată vinului și mierii - Honey Winerun 2022

Cum poți admira toamna de aur într-un mod mai special decât printr-o cursă sportivă dedicată Vinului și mierii? Pe 15 octombrie 2022, satul Răscăieți din raionul Ștefan Vodă, pentru prima dată în Moldova, se va desfășura o cursă sportivă dedicată vinului și mierii. 

Ce presupune evenimentul?

Evenimentul presupune o cursă de alergare atât pentru sportivi profesioniști, cât și pentru începători sau simpli amatori. Traseul are 8 km și nu este unul oarecare, ci unul care ”va purta” participanții prin răcoarea pădurii și măreția podgoriilor din satul Răscăieți și îi va delecta, la finiș, cu o priveliște nemaipomenită spre Nistru și câmpurile pline de culoare ale Moldovei.

Mai mult de atât, fiecare participant va putea lua parte la un tur gratuit, o ”călătorie” a vinului pornind de la strugurii copți, până la îmbutelierea licorii a vinăriei Land of Basarabia. 

La fel fiecare participant va avea posibilitatea să admire operele de artă, pictate pe butoaiele de vin , unde este povestită istoria Moldovei pictate în culori de către pictorul Dmitrii Potapov. 

Va putea degusta din sorturi alese de miere a brandului Le Souffle d'Adore și va putea petrece timpul în sânul naturii, alături de prieteni sau familie. 

Cum vă puteți înregistra?  

- Pentru a înregistra, accesați următorul link: https://sporter.md/ro/events/sporter_events/11739/honey-winerun-2022

- Pentru a afla mai multe informații despre eveniment, accesați următorul link:  https://www.facebook.com/events/819879009203792/?active_tab=discussion

sursă:sporter.md
0