Fă cunoștință cu traseul Honey Winerun 2022

Anul acesta am adăugat o locație nouă — , ceea ce înseamnă un nou traseu, noi priveliști și noi impresii!

Zona de start a cursei se află la porțile Chateau Land of Basarabia după care traseul va trece prin vițe-de-vie și pădure.

Distanța cursei este 8 km. Vă propunem să aruncați o privire la traseul nostru deocamdată doar schematic. Iar pe 15 octombrie, veți vedea toată această frumusețe cu ochii voștri 🙂

De-a lungul celor 8km pe care îi vei parcurge în calitate de sportiv profesionist, amator, începător sau pur și simplu iubitor înrăit al vinurilor alese, să știi că am pregătit 3 pit-stopuri care-ți vor adăuga „grade de fericire”.

Terenul accidentat nu sunt motive să-ți faci griji că te vei rătăci: traseul va fi marcat, iar în timp ce vei înainta, vei fi întâmpinat de către voluntarii noștri. Așadar, dacă nu te vei opri prea des pentru a gusta din struguri, vei ajunge la finiș în cel mai scurt timp.

Apropo, să nu uiți de hidratare, așa cum am menționat mai sus, fiecare pit-stop, va purta denumiri ale deosebitelor vinuri Land of Basarabia:

- Land of Basarabia Alb de Vara, Chardonnay x Riesling,

- Land of Basarabia Roz de Vara, Cabernet Sauvignon x Merlot 2021

- Land of Basarabia Virginette, Merlot 2019.

Vei avea posibilitatea să guști din fiecare, dar și să te răcorești cu apă proaspătă și rece.

⁉️Cei care se vor înscrie înainte de 30 septembrie, vor putea cumpăra sloturile la un preț redus! Apoi prețul va crește cu 100 de lei.

Înregistrați-vă aici ➡️ https://sporter.md/ro/events/sporter_events/11739/honey-winerun-2022

sursă:sporter.md
0