Ești alergător? Sau poate ești înotător sau îți place să mergi cu bicicleta? Aduna-ti echipă și participați la Triatlon

Ai prieteni cărora le place să înoate, să alerge sau să meargă cu bicicleta?

Adună-ți un grup și participă la Triumph Triathlon! În acest an, cursa se va desfășura într-o locație nouă și este destinată tuturor doritorilor de a participa.
Poți să te înscrii la cursă chiar dacă nu practici aceste sporturi în performanță. Șansele de a câștiga vor crește dacă vei avea o echipă - fiecare dintre membri va depăși câte un segment de traseu: înot, ciclism și alergare. Timpul se va calcula de la startul  primului membru până la momentul de finiș al celui de-al treilea.

De asemenea, pe teritoriu vor fi amplasate puncte de hidratare și puncte de prim-ajutor, acestea fiind asigurate de o ambulanță și de un echipaj de poliție. 

Scopurile noastre sunt promovarea unui stil de viață activ, îmbunătățirea abilităților sportive și, desigur, stabilirea legăturilor prietenoase între amatorii și profesioniștii sportului.

În acest an, competiția Triumph Triathlon se va desfășura duminică, pe 4 iulie 2021, în parcul OrheiLand din regiunea Orhei. Zona competiției și traseele sunt marcate pe harta oficială postată pe site.

Înregistrează-te acum cu cel mai mic preț și fii gata de distracție!

Triumph.md


sursă:sporter.md
0