Cursa EU4CahulMarathon 10KM, amânată pe anul 2022

Cursa EU4CahulMarathon 10KM, amânată pe anul 2022.

Numărul în creștere de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în Moldova a făcut ca EU4CahulMarathon 10KM – cursa preconizată pentru octombrie, să fie amânată pentru anul 2022.

Organizatorii nu doresc să pună în pericol siguranța și sănătatea participanților din cauza răspândirii rapide a virusului. Astfel, evenimentul este amânat până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Sloturile participanților care s-au înscris anterior, la fel, sunt transferate. De îndată ce va deveni posibil să fie organizate evenimentele sportive de amploare, EU4CahulMarathon va reveni. Toate modificările ce țin de dată și organizare vor fi anunțate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vă reamintim că participarea la EU4CahulMarathon 10KM este gratuită și deschisă pentru toți cei care doresc să-și testeze puterile. Competiția face parte din programul „EU4Moldova: Focal-regions”, care vizează îmbunătățirea accesului la servicii sociale de calitate pentru copii și adolescenți.

Fiți cu ochii pe pagina EU4CahulMarathon 10KM de pe Facebook ca să rămâneți la curent cu noua dată a cursei și actualizările importante din programul evenimentului.

sursă:sporter.md
0