A fost dat start înregistrărilor pentru Campionatul Național de Triatlon din Republica Moldova

A fost dat start înregistrărilor pentru Campionatul Național de Triatlon din Republica Moldova.

Competiția anuală pentru triatleții din Republica Moldova ”Campionatul Național de Triatlon” se va desfășura pe 25-26 iunie 2022, iar doritorii care se vor înregistra primii pot beneficia de cele mai mici prețuri.

Această mare competiție este destinată sportivilor entuziasmați, pentru că evenimentul sportiv combină trei discipline sportive într-o competiție grandioasă de triatlon: înot, ciclism și alergare.

Locația evenimentului va fi comunicată de către organizatori în timpul apropiat.

La competiția de triatlon pot participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori ai sportului, iar în funcție de pregătirea sportivă și fizică fiecare își poate alege una din trei distanțe:

- Super Sprint: 400 m înot, 10 km etapă cu bicicleta, 2,5 km alergare;

- Olimpic: 1500m înot, 40 km ciclism, 10 km alergare;

- Ștafeta Olimpică (pentru echipa): înot 1500 m, ciclism 40 km, alergare 10 km;

Evenimentul sportiv își propune să adune în 2022 peste 300 de participanți.  Reușește să te înregistrezi primul cu un preț redus la campionatul de triatlon în aer liber din țară și să concurezi pentru titlul de campion național.

Pentru a participa la competiție și a beneficia de ofertă, accesează https://clck.ru/YyCPp.

Triathlon Triumph nu este doar primul campionat de triatlon din Moldova. Este, de asemenea, o competiție în care sportivii moldoveni pot concura pentru titlul de campioni naționali.

Evenimentul este organizat de către organizația sportivă Sporter, sub egida Federația de Triatlon din Republica Moldova.

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe informații despre evenimentul sportiv, accesați site-ul https://clck.ru/YyCPp.


sursă:sporter.md
0