La un pas de realizarea visului: i-am găsit casă tânărului maratonist

Vești bune pentru toți cei care urmăresc viața micului nostru erou, Vitalie Cebotaru. Am găsit o casă potrivită pentru familia lui. Împreună cu frații și surorile sale, nu vor trebui să se mute în altă localitate, să-și schimbe școala și să-și facă noi prieteni. Noua locuință se află chiar în același sat.

Casa este într-o condiție mult mai bună: sunt câteva camere calde și confortabile, un acoperiș bun, ferestre și podele rezistente. Cu ajutorul persoanelor mărinimoase din Moldova și nu doar, am reușit să colectăm o mare parte a sumei necesare. Totuși, încă nu am ajuns la suma suficientă pentru achiziție.

Dacă doriți să-l ajutați pe Vitalie și să contribuiți cu o donație pentru a cumpăra o casă și toate cele necesare familiei sale, o puteți face pe acest link: https://voloshin.md/ru/donate/.

De îndată ce întreaga sumă va fi colectată, vom începe să ne ocupăm de pregătirea actelor și să cumpărăm lucruri de primă necesitate.

Pentru cei care nu cunosc povestea lui Vitalie, o relatăm pe scurt. Vitalie este un băiat dintr-un sat mic din raionul Cahul, care a alergat 12 km în galoși alături de participanții la Rubicon 2021. Tânărul alergător provine dintr-o familie numeroasă, care locuiește în condiții foarte dificile, așa că am decis să-l ajutăm.

Întreaga poveste a băiatului o puteți citi aici.

sursă:sporter.md
0