Naturalis - doza de energie pentru campionii Kids Run Day 2019

A devenit deja o frumoasă tradiție ca producătorul de suc natural și nectar - Naturalis să se alăture evenimentelor sportive organizate de Sporter. Așadar, și în ediția aceasta, Naturalis va fi partenerul titular al cursei pentru copii Kids Run Day 2019, care se va desfășura pe 28 septembrie, în cadrul Maratonului Internațional Chișinău. 

Naturalis reprezintă un brand popular de sucuri și nectare naturale, care dispune de un sortiment foarte bogat, la preț accesibil. Naturalis este cea mai bună alegere pentru cei care au grijă de propria sănătate, iar ambalajul comod și practic face produsul unul foarte apreciat, mai ales în rândul copiilor. 

Prima cutie de suc Naturalis a fost produsă de compania Orhei-Vit, în anul 2007. Gama largă, varietatea volumului ambalajului și gustul excelent au cucerit consumatorii. Marca evoluează constant - linia fiind completată de gusturi noi. Astăzi, Naturalis este cea mai populară marcă de sucuri din Moldova, fapt demonstrat atât de cota de piață, cât și de numeroasele premii obținute de-a lungul anilor.  

Piața vânzărilor de sucuri și nectare Naturalis este reprezentată de peste 30 de țări din 4 părți ale lumii: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana și altele. 

În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri fabricate în Moldova.

Marca Naturalis a devenit prima marcă din Moldova care a ales ambalajele pe bază de carton certificat FSC.

Pe 28 septembrie, în cadrul celui de-al a cincea Maraton Internațional Chișinău, se vor desfășura cursele competitive pentru tinerii sportivi „KIDS RUN DAY by Naturalis”.Cursele pentru copii vor avea loc în patru categorii de vârstă cu starturi și distanțe diferite:

Pentru a participa la competiții, trebuie să vă înregistrați și să achiziționați un loc de participare: https://marathon.md/ro/marathonkids

sursă:sporter.md
0
Top evenimente