Bomboane pentru vegani

Nu-ți fă griji, dentistul tău nu va afla că ai consumat dulciuri.

Trecerea la o dietă vegană poate aduce multe schimbări în alimentație. Aceasta poate include verificarea ingredientelor folosite la prepararea bomboanelor tale preferate. În această perioadă a anului, când temperaturile încep să scadă, iar rafturile magazinelor se umplu cu dulciuri și decorațiuni, trebuie să cunoști (în calitate de vegan) ce fel de bomboane poți consuma pentru a-ți satisface pofta de dulciuri. Vestea bună e că noi am făcut cercetarea în locul tău. Mai jos îți propunem câteva informații scurte cu privire la bomboanele pentru vegani.

Skittles se potrivesc veganilor?

Răspunsul este - Da! Mai mult de atât, există o mulțime de alte bomboane, ca și Skittles, care sunt vegane și pe care probabil deja le-ai gustat. Cu siguranță că dulciurile pentru vegani sunt disponibile tot anul, însă aceste bomboane „drăguțe” și de dimensiuni mici au ceva special care le face atât de deosebite.

Orice bomboană se potrivește veganilor?

Când încerci să determini ce dulciuri poți consuma, este bine să știi că majoritatea ciocolatelor nu sunt pentru vegani. Chiar dacă pe etichetă este scris „ciocolată neagră”, poți pune pariu că printre ingredientele folosite vei găsi fie grăsime de lapte, fie lapte praf. De ce? Deoarece sunt ingrediente mai ieftine și conferă un gust plăcut, astfel încât vei dori să mai procuri o ciocoloată.

Din acest motiv, majoritatea bomboanelor clasice, cum ar fi: Almond Joy, M&Ms, Butterfinger, Twix, Kit-Kat, Tootsie Rolls, conțin vreun oarecare derivat de lapte. Pe lângă acestea, probabil crezi că toate bomboanele gelatinoase sunt pentru vegani, însă crezi greșit, deoarece marea parte din ele conțin gelatină, un derivat al oaselor, ligamentelor și tendoanelor animalelor. Există vreo excepție? Da, Sour Patch Kids (bomboane gelatinoase acre). Aceste dulciuri tentante nu conțin produse secundare animale, ci amidon de porumb, care le conferă acel gust caracteristic și masticabilitate. Știți care este cel mai mare pericol pentru noi, veganii? Candy Corn (bomboane gelatinoase în forma bobului de porumb).

Există vești bune? - Da, sunt multe opțiuni pentru veganii care au o mare poftă de dulce. Mai jos este prezentată o listă a bomboanelor permise de consumat:

Fun-Size Laffy Taffy

Dots

Atomic Fireball Candy

Jujyfruits

Everlasting Gobstopper

Now & Later

Bottle Caps

Fun Dip

Charms Blow Pops

Sweetarts

Wonka Pixy Stix

Skittles

Swedish Fish

Jolly Rancher

Sour Patch Kids

Airheads

Smarties

Twizzlers

sursă:sporter.md
0
Top evenimente