„10 km by Naturalis” - cea mai „delicioasă” distanță la „Chisinau Marathon”

Pe data de 29 septembrie, străzile principale ale orașului Chișinău vor găzdui cea mai grandioasă și cea mai mult așteptată cursă de alergare a anului - cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău”, care va reuni mii de alergători din întreaga lume. Anul acesta, distanța de 10 km din cadrul maratonului va fi cea mai „vitaminoasă”, deoarece partenerul ei titular a devenit brandul popular de sucuri și nectare Naturalis.

Naturalis face orice sărbătoare mai dulce!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare din Moldova, care a reușit să câștige dragostea locuitorilor din peste 30 de țări ale lumii prin calitatea sa excelentă, gusturile variate și imprevizibile, precum și prețurile accesibile pentru orice buget familial.

Nu contează dacă cumpărați sucuri Naturalis în România, China sau Ghana, gustul lor surprinde mereu prin prospețime, suculență și naturalețe. Cert este că toată gama de produse este fabricată exclusiv din materii prime verificate și de înaltă calitate, fără utilizarea aditivilor artificiali și a impurităților.

Ambalajul pe bază de carton certificat FSC (material fabricat din lemn ecologic) păstrează adevăratul gust natural al fructelor și legumelor.

Găsește-ți aroma Naturalis preferată!

Naturalis este întotdeauna gata să surprindă, deoarece trăsătura sa specifică constă în combinațiile neobișnuite de fructe. În anul 2018, linia de sucuri și nectare a fost completată cu produse noi din seria „Cool Life”: mere-lămâie, fructe de pădure și tropicale, care deja sunt foarte populare în Asia și Europa de Sud.

Așadar, dacă doriți să obțineți nivelul necesar de energie înainte de cursă sau să vă recuperați puterile cu ușurință după cursă, atunci, să știți că sucurile și nectarele Naturalis sunt ceea de ce aveți nevoie!

Reamintim, în cadrul „Maratonului Internațional Chișinău” va avea loc și „Kids Run Day by Naturalis” - competiția de alergare pentru copii, precum și cursa distractivă în masă „Fun Run” de 1,5 km. 

Dacă doriți să alegeți o distanță și să vă înregistrați la maraton, accesați link-ul.

Pentru mai multe informații despre viitorul eveniment sportiv, accesați site-ul oficial al acestuia - marathon.md.

sursă:sporter.md
0
Top evenimente