Sporter a desfășurat trainingul “Organizarea evenimentelor publice”

Pe 29 februarie, la biroul Sporter s-a desfășurat un training pentru reprezentanții organizațiilor publice și sportive de pe ambele maluri ale Nistrului. În cadrul întâlnirii s-a vorbit despre organizarea evenimentelor publice de la zero.

La seminar au participat reprezentanți ai diferitelor organizații, inclusiv Federația Turismului Sportiv din Transnistria, Complexul Sportiv “Sheriff”, Race Nation Moldova, Clubul de Turism Sportiv Everest, Centrul pentru probleme socio-ecologice “PUTNIK” etc.

Speakerii experimentați și participanții au discutat etapele principale ale organizării evenimentelor. Discuția a fost ilustrată prin exemple reale, și anume evenimentele organizate de „Sporter”, precum: Maratonul Internațional Chișinău, Chisinau Criterium, seria de curse îndrăgită de străini – Wine Run, și festivalul de muzică Fosfor.

Trainingul a vizat principalele probleme administrative, logistica, dezvoltarea conceptului evenimentului, căutarea voluntarilor, atragerea participanților, dezvoltarea unui stil și design unic pentru eveniment, colaborarea cu sponsorii.

Trainingul a fost organizat în parteneriat cu Agenția PNUD și UE în cadrul programului “Poduri de încredere peste Nistru” (“Мосты доверия через Днестр”).

Cei care n-au putut veni la primul training vor putea participa la cel de-al doilea, care va fi desfășurat în data de 28 martie, ora 10:00, la biroul companiei Simpals, situat la adresa: str. Calea Orheiului, 28/1.

Pentru a vă înregistra la eveniment, completați formularul de mai jos:

https://clck.ru/M94hj

sursă:sporter.md
0