Puma va oferi reduceri de 20% deţinătorilor cardului de membru Sporter

Brandul sportiv PUMA s-a alăturat programului de reduceri Sporter Club în calitate de partener. Pentru toţi membrii Sporter Club şi deţinătorii cardului Sporter, PUMA va oferi o reducere de 20 % la NOUA COLECŢIE ( mărfuri, care deocamdată nu au un preţ redus la magazin) şi 10% la COLECŢIILE ANTERIOARE (mărfuri, care deja dispun de o reducere la magazin).


Misiunea PUMA - de a fi cel mai rapid brand sportiv din lume. Datorită tendinţei noastre infinite de a dezvolta sportul, noi #ForeverFaster (Mereu suntem mai Rapizi). Să fim Mereu mai Rapid - este mantra noastră. Mereu mai Rapid - e mai mult decât rapid. Mereu mai Rapid - e peste 65 de ani de produse sportive pentru atleţii rapizi. 

Nu ne este frică să riscăm. Noi avem încredere în instinctele noastre şi uneori facem alegerea neaşteptată - aceasta ne face mai ÎNDRĂZNEŢI. Orice am face, o facem conştient. Noi facem declaraţii puternice, suntem îndrăzneţi şi credem în noi înşine - acest fapt ne face mai ÎNCREZĂTORI. 

Nimic nu stă în calea realizării visului nostru. Considerăm că, cheia succesului constă în tendinţa nesfârşită de a te perfecţiona. Suntem - AMBIŢIOŞI. 

Noi trăim şi savurăm din procesul jocului. Pentru noi sportul - este mai mult decât victoria cu orice preţ.  Ne place concurenţa sănătoasă şi jocul. Aceasta ne face - FERICIŢI.

WEST SPORT ALLIANCE este distribuitorul oficial PUMA în Moldova, vă invităm într-o nouă eră, unde PUMA din anul 1948 crează produse inovatoare pentru cei mai buni şi cei mai rapizi sportivi din lume: de la fotbal la golf, de la sporturile cu motor la alergare. Sportivii noştri stabilesc recorduri mondiale, câştigă medalii şi trăiesc clipe de neuitat, care schimbă şi dezvoltă sportul. Cartea de vizită PUMA reprezintă conexiunea solidă între sportiv şi produs.

Urmăriți cele mai recente actualităţi ale magazinului PUMA pe pagina de Facebook.

Dacă doriţi să primiţi cardul de membru este necesar de a vă înregistra la antrenamentele Sporter Club de înot, alergare sau ciclism, sau puteţi frecventa toate trei tipuri de sport. Devenind membru al clubului veţi primi un card cu un număr de identificare.

Înregistraţi-vă la Sporter Club chiar acum: club.sporter.md

Informaţii suplimentare la telefonul: 076769994.


sursă:sporter.md
0