Mileștii Mici Wine Run 2020. Sărbătorile continuă!

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat, dar mai dorești să sărbătorești? Atunci e timpul să te înregistrezi la Mileștii Mici Wine Run 2020 pentru a participa la cursa subterană unică prin galeriile combinatului de vinuri „Mileștii Mici”. 

Mileștii Mici Wine Run este singura cursă din Europa care se desfășoară la adâncimea de 80 m. Distanța cursei reprezintă 10 km. De-a lungul traseului, participanții vor fi întâmpinați de muzicieni, dansatori și animatori, pentru ca aceștia să poată vedea coloritul moldovenesc în toată splendoarea sa.

Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru toți amatorii unui stil de viață activ de a-și petrece weekendul în mod distractiv, de a afla multe lucruri interesante despre tradițiile moldovenești, de a degusta cele mai bune vinuri „Mileștii Mici”, dar și de a gusta bucate tradiționale.

Pentru a participa la Mileștii Mici Wine Run 2020, trebuie să alegi un pachet de start și să te înregistrezi pe website-ul evenimentului. Participanților li se oferă 3 tipuri de pachete de start la alegere:

  • 10 km Race”. Costul acestui pachet include doar participarea la competiție;

  • 10 km Race + Wine Tasting”. Costul acestui pachet include participarea la competiție, o excursie prin galeriile subterane și degustarea vinurilor selecte de marcă „Mileștii Mici”;

  • Wine Tasting only”. Costul acestui pachet include doar degustarea celor mai renumite soiuri de vin moldovenești.

Alege-ți pachetul preferat și înregistrează-te chiar acum la cursa unică Mileștii Mici Wine Run 2020!

Pe curând!