Mașina electrică Renault Z.E. va da startul cursei Mileștii Mici Wine Run 2020

Duminică, în data de 9 februarie 2020, pe teritoriul combinatului de vinuri Mileștii Mici, va avea loc cursa internațională de alergare prin galerii vinicole, Mileștii Mici Wine Run 2020. Mașina electrică Z.E. (Zero Emissions) a devenit automobilul oficial al acestui eveniment unic din lume.

Compania „DAAC Hermes” SA, care este reprezentantul oficial al companiei „Renault” în Moldova, își bucură clienții cu cele mai noi tehnologii deja de 20 de ani. Echipa Renault este convinsă de faptul că viitorul aparține vehiculelor ecologice și economice. Din acest motiv, concernul auto a lansat o linie de automobile ecologice: Renault Twizy, Renault ZOE, precum și Renault Kangoo ZE.

În cadrul acestei curse, nu doar organizatorii și participanții cursei vor promova sportul și modul de viață sănătos, dar și autovehiculul Renault Z.E., care va susține și va inspira participanții de-a lungul traseului.

Automobilul electric Renault Z.E. reprezintă o sursă autentică de energie și un partener de încredere pentru toți amatorii de vehicule economice și ecologice.

Reamintim că Milestii Mici Wine Run 2020 va avea loc în data de 9 februarie pe teritoriul galeriilor subterane ale combinatului Mileștii Mici. Pentru a afla mai multe detalii despre cursă și pentru înregistrare, accesați site-ul oficial al evenimentului: milesti.winerun.md.