Înregistrează-te la Mileștii Mici Wine Run 2020 și profită de preț minim

Grăbește-te să te înregistrezi la singura cursă de alergare din Republica Moldova care se desfășoară la 80 de metri adâncime: „Mileștii Mici Wine Run 2020”.  Până pe 10 decembrie 2019 inclusiv, costul participării este de 700 MDL ( ≈ 35 EURO), iar începând cu 11.12.2019, prețul va crește cu o sută de lei. Numărul participanților care se pot înregistra la cursă este limitat, de aceea nu ezitați să vă înscrieți cât mai curând. 

Traseul cursei trece prin faimoasele galerii subterane ale Combinatului de Vinuri Mileștii Mici. Mileștii Mici Wine Run nu este doar o competiție, ci o oportunitate de a petrece o duminică într-un loc plin de istorie, de a descoperi oameni noi, vinuri de colecție și, mai ales, de a pune în valoare una dintre cele mai importante ramuri ale agriculturii din Moldova - viticultura. 

La cursă pot participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori, începători sau simpli iubitori de vinuri. Traseul are o distanță de 10 km prin galerii subterane, iar alergătorii vor avea nevoie de lanterne și echipamente corespunzătoare. 

Evenimentul este organizat de organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri online - 999.md, cu susținerea Combinatului de Vinuri Mileștii Mici. 

Aflați mai multe detalii și înregistrați-vă, accesând acest link: https://milesti.winerun.md/ro/Register