Duminică, la Chișinău se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019

Duminică, 22 decembrie, la Chișinău va avea loc cursa de carnaval pentru întreaga familie „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019”. Piața din centrul capitalei se va transforma într-un adevărat basm de Crăciun, unde fiecare participant la cursă se va putea bucura de cadouri, o atmosferă festivă și multe alte surprize plăcute.

Dacă deja v-ați înregistrat la cursă, atunci a sosit timpul să vă gândiți la costumul dvs. fabulos. Vă amintiți că principala condiție a „Maratonului de Crăciun by Naturalis” este costumul de carnaval? Indiferent cum va fi, tradițional de iarnă sau cumva special, principalul lucru este să vă simțiți comodl. Împreună cu alți participanți, urmează să alergați 3 km de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare și să colectați cadouri în punga dvs. specială de Anul Nou.

Cei mai inventivi și creativi participanți vor fi premiați de partenerii evenimentului în cadrul concursului pentru cel mai original costum.

„Maratonul de Crăciun by Naturalis” este o cursă care oferă nu numai bună dispoziție și cadouri, dar și multă bunătate. În fiecare an, banii colectați din taxele de înregistrare sunt donați pentru a ajuta copiii nevoiași. De data aceasta, „Maratonul de Crăciun” îl va ajuta pe Vlad Pânzari, un băiat de 10 ani, care suferă de o formă severă de paralizie cerebrală. Banii vor fi donați familiei acestuia pentru costurile de reabilitare și ajutor material.

Îi așteptăm pe toți participanții pe 22 decembrie în PMAN! Programul festiv va începe la ora 9:30. Startul cursei se va da la ora 12:00. Nu întârziați, cadourile nu se vor colecta de la sine.

Iar pentru cei, care încă nu s-au înregistrat, reamintim că numărul de locuri este limitat. Dacă doriți să le oferiți copiilor dvs. amintiri fericite sau să vă întoarceți în copilărie pentru câteva ore, înregistrați-vă cât mai curând pe craciun.md.

Pentru mai multe informații despre ce vă așteaptă la cursă, accesați site-ul oficial al evenimentului - craciun.md.

sursă:craciun.md
0