Crăciunul în cărți – reduceri 20% la fiecare al doilea titlu

S-a lăsat frigul, s-au aprins luminițele în centrul orașului, a pornit și forfota cadourilor pentru cei dragi, e clar: Maratonul de Crăciun by Naturalis e foarte-foarte aproape! LIBRARIUS te invită să fii parte a unui eveniment cald, distractiv și să contribui astfel la o faptă nobilă pentru un copil care are nevoie de ajutor. 

LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Republica Moldova care cuprinde 45 de puncte comerciale, situate atât în orașul Chișinău, cât și în regiuni.

Pentru confortul clienților săi, Librarius este nu numai locul unde vii, cumperi şi pleci, ci locul unde petreci mai mult timp, unde uiţi de lumea dezlănţuită, unde habar n-ai cum trece timpul, unde poţi în voie să răsfoieşti, să admiri şi să te opreşti la o cafea. La dispoziția vizitatorilor stau întotdeauna librarii binedispuși și gata să ofere o deservire la cel mai înalt nivel. Pe lângă numeroasele librării amplasate pe teritoriul țării, mai există și magazinul online, disponibil pe www.librarius.md, unde poți alege din cele peste 50.000 de titluri sortate pe categorii și domenii cu livrări rapide chiar la ușa ta.

Fiind în prag de sărbători, vă reamintim despre cărțile ce au însoțit dintotdeauna sărbătorile de iarnă. Fie că ne spunem povești în jurul bradului, fie că avem grijă să așezăm cărțile oferite în dar, frumos împachetate, sub brad. Sărbătorile de iarnă nu sunt la fel fără cărți.

Iar cele mai reușite cadouri, cea mai variată ofertă de carte, autori celebri și titluri pe măsură, toate le puteți achiziționa în rețeaua de librării Librarius și în magazinul online pe adresa www.librarius.md. E bine să știți că aveți la dispoziție și reduceri de 20% la fiecare al doilea produs. 

Beneficiază de reducerile oferite de Librarius și primește zâmbete din partea celor dragi, deoarece cartea rămâne cel mai apreciat cadou.

Librarius link https://librarius.md/ro/points-of-sales

Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019 este o cursă de alergare non competitivă, la care poate participa orice doritor. Evenimentul se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a te înregistra, accesează: https://craciun.md/ro/ 

sursă:craciun.md
0