Compania Technosoft a devenit partener oficial Mileștii Mici Wine Run

La 9 februarie, combinatul de vinuri Mileștii Mici va găzdui cursa unică, Mileștii Mici Wine Run. Compania Technosoft, care susține în mod tradițional evenimentele sportive majore organizate de Sporter, va susține și acest eveniment în calitate de partener oficial.

Compania Technosoft este prezentă în Republica Moldova deja de 11 ani, făcându-și apariția în 2009. Domeniul principal de activitate este furnizarea serviciilor profesionale de dezvoltare și testare a software-urilor către companiile internaționale.

Cheia succesului companiei constă în faptul că, zi de zi, aceasta își motivează angajații. Technosoft încurajează și promovează ideea unui stil de viață sănătos și activ, unde este loc pentru practicarea sportului și participarea la diverse evenimente sportive.

Participarea la cursa vinicolă Mileștii Mici Wine Run a devenit o tradiție pentru echipa Technosoft. Compania îi îndeamnă pe toți să ia parte la acest eveniment extraordinar sau să-i susțină pe cei dragi, care deja s-au înscris în cursă.

Reamintim, Mileștii Mici Wine Run este o cursă vinicolă, desfășurată în timpul iernii. Traseul cu o lungime de 10 km traversează galeriile subterane din orășelul de vin al combinatului Mileștii Mici. Unele dintre tunelurile în care se va desfășura cursa sunt situate la o adâncime de 80 m sub pământ.

Atenție! Toate sloturile pentru competiția Mileștii Mici Wine Run 2020, inclusiv pachetele cu degustare, au fost vândute.

Pentru mai multe informații despre viitoarea cursă, accesați site-ul oficial al evenimentului: milesti.winerun.md.