Atenție, șoferi: Traficul din centrul Capitalei va fi sistat duminică

Traficul rutier din centrul Chișinăului va fi sistat duminica aceasta, 22 decembrie, în legătură cu desfășurarea întrunirii cultural sportive „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019”. 

Astfel, traficul de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit B. Bănulescu - Bodoni – str. Ismail, va fi suspendat până la încheierea maratonului, transmite Știri.md.

Primăria municipiului Chişinău informează că drumul va fi închis începând cu orele 12:00-12:30.

Conducătorii auto și pietonii sunt îndemnați să dea dovadă de răbdare și înțelegere, în contextul desfășurării activității sportive „Maratonul de Crăciun by Naturalis”, ce are drept scop propagarea modului sănătos de viață și a sportului în rândurile cetățenilor Republicii Moldova.

Maratonul de Crăciun by Naturalis se va desfășura pe următorul traseu: din Piața Marii Adunări Naționale (start) – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la intersecția cu str. Ismail, cu retur, de la str. Ismail până în Piața Marii Adunări Naționale (finiș).

La solicitarea organizatorilor, pe durata desfășurării competiției, transportul public care traversează centrul Capitalei va fi redirecționat pe străzile adiacente.

sursă:craciun.md
0