Alergăm "Acasă la Taraboste" 2022

PreviewImage

Anul acesta de Ziua Națională a Vinului alergăm iarăși în unul dintre cele mai pitorești locuri din preajma Codrilor Orheiului cu degustarea unora dintre cele mai bune vinuri ale acestei regiuni a Europei și cu tradiționalele bucate moldovenești, sarmale, mămăliguță cu tocană, plăcinte și multe altele! Toate aceste ingrediente, condimentate intens cu multă muzică, glume și voie bună!

Alergăm ”Acasă la Taraboste”, un concurs de alergare trail la a 5-a ediție, organizat de Run Moldova în superba locație Chateau Vartely Winery. După o alergare de 15 km, pe malurile râului Răut, participanți vor avea acces nelimitat la o degustare de zile mari, unde vor putea gusta nelimitat toate capodoperele Chateau Vartely Winery și gustările tradiționale moldovenești.


Participanții Alergării ”Acasă la Taraboste” (cu vârste de la 18 ani), vor plăti o taxă, care va include kit-ul de participare (inclusiv o sticlă de vin) + participarea la competiție + accesul All-inclusive la degustarea de vinuri și produse tradiționale de la Restaurantul Chateau Vartely Winery.


La această competiție vor participa 200 alergători (1 oct. 2022), prețul pentru un participant la competiție este de 650 lei. 


!!! La cursă pot participa doar persoanele care au atins vârsta de 18 ani, sunt siguri de forma sa fizică și își asumă responsabilitatea, în totalitate, pentru propria condiție fizică, pe durata concursului și își exprimă această asumare prin semnarea declarației pe propria răspundere, la primirea kiturilor!


Organizator: RunMoldova

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/605252407259491/

Regulament: https://runmoldova.com/tarabostes-trail/regulament/

Contact: runmoldova@gmail.com

Orhei, str. Eliberării, 170/b